Home > Huuraanbod > omschrijving
Omschrijving - Wilhelminalaan, Zuidhorn
8 luxe huurappartementen (vrije sector) met royaal terras of balkon op het zuiden.

Op één van de mooiste locaties in Zuidhorn wordt dit unieke project gerealiseerd door Langewold Beheer. De appartementen worden gesitueerd op de hoek Wilhelminalaan / Hoofdstraat en staan daarmee letterlijk op steenworp afstand van het gezellige CENTRUM én het TREINSTATION van Zuidhorn. 

De kwaliteit van deze 8 appartementen uit zich door het hoogwaardige materiaal gebruik, het afwerkingsniveau en doordachte woonprogramma. 


Appartement 
Huisnummer 2-1 – begane grond
Huisnummer 2-4 – eerste verdieping
Huisnummer 2-7 – tweede verdieping
 
Ruime 3-kamer appartementen met een vloeroppervlakte van circa 104m2 en een groot (deels overdekt) terras of balkon op het zuiden. 
Indeling: Entree/hal, gang met toilet en toegang tot de slaapkamers, aparte wasmachineruimte en badkamer voorzien van douche, luxe wastafel en een tweede toilet. Ruime woonkamer met een luxe open keuken voorzien van koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, oven en vaatwasser. Via de woonkamer heeft u  toegang tot het terras/balkon. Vanuit de keuken is de ruime berging bereikbaar.
 
Appartement 
Huisnummer 2-2 – begane grond 
Huisnummer 2-5 – eerste verdieping
Huisnummer 2-8 – tweede verdieping
 
Ruime 4-kamer appartementen met een vloeroppervlakte van circa 106m2 en een groot (deels overdekt) terras of balkon op het zuiden. 
Indeling: Entree/hal, gang met toilet en toegang tot de slaap-/ werkkamers, aparte berging met de warmtepomp, WTW-unit en wasmachine aansluiting en badkamer voorzien van douche, luxe wastafel en een tweede toilet. Ruime woonkamer met een luxe open keuken voorzien van koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, oven en vaatwasser.  Via een schuifpui heeft u toegang tot het terras/balkon. Aansluitend aan de keuken is een berging cq. provisiekast. 

Appartement  
Huisnummer 2-3 – eerste verdieping
 
Ruim 3-kamer appartement met een vloeroppervlakte van circa 104m2 en een ruim (deels overdekt) balkon op het zuiden. 
Indeling: Entree/hal, gang met toilet en toegang tot de slaapkamers, aparte berging met de warmtepomp, WTW-unit en wasmachine aansluiting en badkamer voorzien van douche, luxe wastafel en een tweede toilet. Ruime woonkamer met een luxe open keuken voorzien van koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, oven en vaatwasser. Via een schuifpui heeft u toegang tot het balkon. Aansluitend aan de keuken is een berging cq. provisiekast.
 
Appartement  
Huisnummer 2-6 – tweede verdieping
 
Ruim 3-kamer appartement met een vloeroppervlakte van circa 100m2 en een groot balkon op het zuiden. Indeling: Entree/hal, gang met toilet en toegang tot de slaapkamers, aparte berging met de warmtepomp, WTW-unit en wasmachine aansluiting en badkamer voorzien van douche, luxe wastafel en een tweede toilet. Ruime woonkamer met een luxe open keuken voorzien van koel-/vries-combinatie, inductiekookplaat, oven en vaatwasser. Via een schuifpui heeft u toegang tot het balkon. Aansluitend aan de keuken is een berging cq. provisiekast.

 

EXTRA INFORMATIE:
* Onder de servicekosten vallen o.a. de volgende zaken:
-> schoonmaken ramen en algemene ruimtes
-> rioolontstoppingsservice 
-> servicecontract Warmtepomp en WTW-unit

De huurprijs is exclusief gebruik van nutsvoorzieningen, als huurder sluit u zelf een contract daarvoor af. 
Langewold Beheer
de Gast 27
9801 AA Zuidhorn
Nederland

T 0594-502426
F 0594-505133
info@langewoldbeheer.nl
©2024 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: AYO MEDIA
Langewold Beheer
Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

T 0594-502426
info@langewoldbeheer.nl