Home > Huuraanbod > omschrijving
Omschrijving - Beatrixlaan, Zuidhorn
4 LUXUEUZE & RUIME HALFVRIJSTAANDE HUURWONINGEN (vrije sector) met TUINKAMER, BIJKEUKEN, ruime OPRIT en een geïntegreerde CARPORT ! 
Daarnaast zijn woningen speels & royaal opgezet en voorzien van luxe inbouwkeuken, luxe sanitair, een sfeervolle gashaard, maar liefst 2 schuifpuien, een fraai aangelegde voortuin en een ruim terras in de achtertuin.
 
Op één van de mooiste locaties in Zuidhorn wordt dit unieke project gerealiseerd door Cruiming Architectuur & Ontwikkeling, in opdracht van Langewold Beheer. De woning worden gesitueerd aan de Beatrixlaan en staan daarmee letterlijk op steenworp afstand van het gezellige CENTRUM én het TREINSTATION van Zuidhorn. 
 
De kwaliteit van deze 4 woningen uit zich door het hoogwaardige materiaal gebruik, het afwerkingsniveau en doordachte woonprogramma. In overleg kan de tuinkamer uitgevoerd worden als slaapkamer waarbij de bijkeuken als badkamer wordt ingericht (meerprijs). 
 
INDELING:
Entree/hal met trapopgang en toilet (wandcloset); royale woonkamer met erker, sfeervolle gashaard (driezijdige doorkijkhaard) en een schuifpui naar de tuin; een luxe greeploze&hoogglans inbouwkeuken voorzien van o.a. granieten werkblad, 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, vaatwasser, combi-magnetron-oven, koel-/vriescombinatie én aangrenzend een extra tuinkamer die eveneens beschikt over een schuifpui naar de tuin (totaal ca. 53m2).
Vanuit de tuinkamer toegang tot de inpandige bijkeuken en de extra werkkamer.
 
1e verdieping: overloop; 3 slaapkamers van circa 6, 13 en 14m2 en een royale badkamer met douche-cabine, 2e wandcloset, wastafel én ligbad (Villeroy & Boch).
2e verdieping: overloop; berg- annex stookruimte en een 4e slaapkamer (ca. 15m2) met velux-dakraam.
 
EXTRA INFORMATIE:
 
* Onder de servicekosten vallen o.a. de volgende zaken:
-> schoonmaken houtwerk/ramen
-> rioolontstoppingsservice inclusief 1 maal per jaar reinigen van de goten
-> onderhoud hang- en sluitwerk van de buitenkozijnen
-> onderhoudscontract CV-ketel en de Balansventilatie-installatie
 
Door ons inschrijfformulier ingevuld naar ons op te sturen kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er dan een woning beschikbaar komt zullen wij u dat berichten.
Langewold Beheer
de Gast 27
9801 AA Zuidhorn
Nederland

T 0594-502426
F 0594-505133
info@langewoldbeheer.nl
©2021 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp
Langewold Beheer
de Gast 27
9801 AA Zuidhorn
Nederland

T 0594-502426
F 0594-505133
info@langewoldbeheer.nl